Allerlei

Een muurschildering schept altijd een bepaalde sfeer. Als er voorwerpen in de ruimte zijn die hier goed bij passen, is het plaatje kompleet. Ik maak speciale voorwerpen op maat; b.v.  een wapenschild of lamp. Ook bestaat de mogelijkheid om kleine aanpassingen aan het interieur te doen zoals een tafelblad op maat, boekenplanken, bergruimte enz. Mogelijkheden te over. Details worden tijdens een bezoek op lokatie besproken, waarna een prijs wordt overeengekomen.

Wat kost een zelfgemaakt voorwerp? Bij de diverse voorwerpen staan beschrijvingen en prijsindicaties vernoemd. Wellicht heb je al een idee of afbeelding van wat je gemaakt wilt hebben.  Indien het voorwerp kompleet te koop is, staat de prijs erbij vermeld.

Kijk even rond op deze pagina's; woon je in Helmond en omgeving en heb ik je op een idee gebracht, of mocht je interesse gewekt zijn, hoor ik dat graag.

Veel kijkplezier!

 

1234»»
 
Schild_R.jpg

Welke stoere jongen wil niet zijn eigen wapenschild aan de muur? Materiaal hout met stalen rand; afmetingen 40 x 30cm; met ophangmogelijkheid. Diverse vormen van schild, aantal vlakken en type afbeeldingen zijn mogelijk. Prijsindicatie afgebeeld schild €100,-

VERKOCHT

 
Schild_S.jpg

Voor beschrijving zie voorgaande foto. Prijsindicatie afgebeeld schild €100,-

VERKOCHT

 
Torenlamp.jpg

Een leuk voorwerp voor in de kinderspeel- of slaapkamer.Waarom? nou, ten eerste ziet 't er leuk uit...

Afmetingen 45 x 15 x 15cm; voor verdere beschrijving zie volgende foto's.

 
Torenlamp2.jpg

..ten tweede is 't ook nog een leuke sfeerlamp (of nachtlamp?)...

 
torenlamp4.jpg

...en ten derde is het leuk om je favoriete figuurtjes op de balkonnetjes te zetten.

Andere modellen/afmetingen, op maat gemaakt mogelijk.

Prijsindicatie (zonder figuurtjes) €125,-

 
1234»»
 
 
 
Volgende
Galerij Galerij Home Home